جلسه کمیته مشورتی آموزشی دانشجویان با حضور معاون آموزشی دانشگاه تشکیل شد
کمیته مشورتی آموزشی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی سمنان در روز شنبه مورخ 3 / 9 / 1403 در سالن جلسات امام جواد (ع) ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی سمنان با حضور معاون آموزشی ، مدیر امور آموزشی ، مدیر EDC و رئیس اداره آموزش و تعدادی از دانشجویان دانشگاه تشکیل شد .
در این جلسه که به منظور برقراری تعامل و تبادل تجربیات دانشجویان به منظور ایجاد بستر و سازوکار مناسب برای بهره برداری از طرح ها و ایده های نوآورانه آنان جهت ارائه و ارتقای کیفیت خدمات آموزشی بود ،دانشجویان نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص امور آموزشی ارائه نمودند و پس از بحث و تبادل نظر دکتر رزیتا هدایتی معاون آموزشی دانشگاه ضمن تشکر از شرکت دانشجویان گفت یکی از مشکلات و مسائل موجود در دانشگاههای محدودیت مشارکت دانشجویان و شناسایی راهکارهای توسعه این مشارکت است لذا در این راستا از همکاری و تعامل بیشتر دانشجویان در امور آموزشی استقبال نموده و افزود امیدواریم از طریق مشارکت بیشتر دانشجویان به عنوان مشتریان اصلی نظام آموزشی در توسعه و نوآوری آموزش علوم پزشکی بیش از پیش موفق باشیم .
در ادامه جلسه دکتر تهی دست مدیر مرکز مطالعه و توسعه در خصوص اهمیت طرحهای بنیاد نخبگان در موفقیت تحصیلی دانشجویان، ضمن دعوت آنان به ثبت نام در طرح های بنیاد در خصوص شرکت در طرح توسعه فعالیت های علمی و فرهنگی ( طرح شهید وزوایی 1403-1402 ) و مهلت ثبت نام حداکثر تا 24 آذر ماه سالجاری توضیحاتی ارائه نمودند .