گامی نوین در توسعه خدمات دیجیتال دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان

گامی نوین در توسعه خدمات دیجیتال دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان

 دانش آموختگان 2

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، در راستای تقویت ارتباط و تعامل مستمر میان دانشگاه و دانش‌آموختگان و با هدف ارتقای کیفیت و دسترسی به خدمات الکترونیکی، نشست تخصصی دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان روز یکشنبه ۱۸ مردادماه ۱۴۰۵ در سالن جلسات معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد. در این نشست، ضمن بررسی وضعیت موجود خدمات و فرآیندهای مرتبط با دانش‌آموختگان، راهکارهای توسعه خدمات، تسهیل دسترسی به اطلاعات و ایجاد بسترهای نوین ارتباطی با دانش‌آموختگان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 دکتر مجید میر محمد خانی معاونت آموزشی دانشگاه در این نشست، ارتباط مؤثر و مستمر با دانش‌آموختگان را یکی از مؤلفه‌های مهم در ارتقای کیفیت خدمات آموزشی و تقویت جایگاه دانشگاه دانست و بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های فناوری اطلاعات برای تسهیل ارتباط با دانش‌آموختگان تأکید کرد. در همین راستا، راه‌اندازی ساب‌پورتال اختصاصی و مستقل دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اقدامات پیش‌رو مطرح شد. این ساب‌پورتال با هدف ایجاد بستری منسجم برای اطلاع‌رسانی، ارائه خدمات و برقراری ارتباط آسان‌تر با دانش‌آموختگان طراحی خواهد شد و مقرر شد خدمات آن به‌صورت دو‌زبانه فارسی و انگلیسی ارائه شود. همچنین بازنگری و بهینه‌سازی پرسشنامه‌های سنجش رضایتمندی و نیازهای دانش‌آموختگان، با هدف شناسایی دقیق‌تر انتظارات و بهبود مستمر خدمات، در دستور کار قرار گرفت.

از دیگر محورهای این نشست، بررسی امکان صدور و ارائه الکترونیکی گواهینامه‌ها از طریق سامانه «هم‌آوا» و تسهیل دسترسی دانش‌آموختگان به این سامانه پس از فارغ‌التحصیلی بود. معاونت آموزشی دانشگاه همچنین بر حرکت به سمت ارائه خدمات هوشمند، کاهش فرآیندهای حضوری و ایجاد دسترسی سریع، آسان و شفاف برای دانش‌آموختگان تأکید کرد. بر اساس تصمیمات اتخاذشده، اقدامات زیرساختی و اجرایی لازم برای راه‌اندازی ساب‌پورتال و خدمات جدید پیگیری خواهد شد و مقرر است با تکمیل فرآیندها، در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵ از ساب‌پورتال اختصاصی و خدمات نوین دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان به‌صورت رسمی رونمایی شود. در پایان نیز بر پیگیری مستمر مصوبات و بهره‌گیری از نظرات و نیازهای دانش‌آموختگان برای توسعه و ارتقای خدمات این دفتر تأکید شد.

  • کد خبر : 63468
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی
لیدا فتاحی زاده
خبرنگار

لیدا فتاحی زاده

تصاویر

دانش آموختگان 1 دانش آموختگان 3 دانش آموختگان 2

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید *